top of page
  • Forfatters billedeModelparken Danmark

Gratis køredag i Modelparken Danmark


Søndag den 5. maj 2024 invitere Modelparken Danmark alle til en kæmpe fest i Parken efter de i november 2023 vandt Børn i byen prisen i kategorien ”Årets børnevenlige i Aarhus”


Det er snart 5 måneder siden, at Modelparken vandt Børn i byen prisen i kategorien ”Årets børnevenlige i Aarhus”, hvor de var oppe nogle af Aarhus største seværdigheder, Den gamle by, Friheden, Dokk1 og Aros og her løb Modelparken Danmark altså med sejren.

Modelparken havde dog lukket ned for vinteren da de modtog prisen og nu hvor foråret er kommet, vil de holde en stor festdag for alle dem som var grunden til at de vandt, nemlig deres gæster.

Derfor vil der søndag den 5. maj kl. 10-15, være gratis kørsel hele dagen, samt takketale og deres pølsesalg vil være åbent! I parken vil der være mange af de frivillige som er klar til en snak.

Og ikke nok med det, så vender deres maskot, damplokomotivet Franziska, tilbage efter en længerevarende sygdom, klar til igen at køre med gæster!

Modelparken startede med en lille håndfuld jernbaneinteresserede tilbage i 2002, dengang under navnet Viby Minitog. Mange husker dem bedst fra den årlige Aarhus Festuge, da de lå i Rådhusparken. I pinsen 2012 var den officielle indvielse på Egå møllevej 213 og med en fast bane kom navnet Modelparken Danmark, og de sidste 11 sæsoner har de kunne glæde deres gæster med nye tiltag hvert år.

Deres 13 sæson, byder de på et nyt signalanlæg som der skal sikre gæsterne den bedste mulige oplevelse som muligt og der vil også være nye modeller at finde i parken.

De lover en festdag med masser af tog og god stemning.

Du finder Modelparken ved motorvejsafkørslen ved Egå, Egå Møllevej 213, 8250 Egå. Åbningstiden den 5. Maj er kl. 10-15
153 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page