top of page
  • Forfatters billedeModelparken Danmark

Lille frivillig forening løb med prisen!

I weekenden blev vinderne af Børn i byen Prisen 2023 hyldet med et stort prisshow på Arbejdermuseet i hjertet af København. Showet blev serveret i børnehøjde af selveste Oda Omvendt kendt fra Ramasjang, og både Onkel Reje og en lille frivillig forening fra Aarhus området, var blandt dette årets vindere, som modtog deres priser på scenen til stor begejstring for børnene.Det særlige ved Børn i byen Prisen er, at det er børnefamilierne, der 100 procent afgør, hvem der vinder. Det er dem, der bestemmer, hvem der skal nomineres, og det er også børnefamiliernes stemmer, der afgør, hvem der skal kåres som vinder til den store prisfest. Det er 13. år i træk, at Børn i byen Prisen er blevet afviklet og med hele 71.304 stemmer afgivet.
I kategorien "Årets børnevenlige i Aarhus" var de 5 nominerede;

Den Gamle By, ARoS, Modelparken Danmark, Tivoli Friheden og Dokk1.

Vinderen i kategorien blev den lille frivillige forening i Egå, Modelparken Danmark.

”Det kom som en kæmpe overraske for os alle, tror jeg. Det er første gang vi er blevet nomineret til noget og vi var bare stolet over at være med. Vi have ikke kunne forstille os, at vi kunne vinde over ARoS eller Tivoli Friheden. Det er en pris som betyder utrolig meget for alle vores frivillige medlemmer, det er en anerkendelse uden lige for alle de timer vi bruger på både at holde parken flot og klar til gæsterne, men også at vi kan give dem en fantastisk og unik oplevelse, når vi kører med dem. ” Fortæller Camilla som er frivillige PR-medarbejder hos Modelparken Danmark.


Modelparken startede med en lille håndfuld jernbaneinteresserede tilbage i 2002, dengang under navnet Viby Minitog. Mange husker dem bedst fra den årlige Aarhus Festuge, da de lå i Rådhusparken. I pinsen 2012 var den officielle indvielse på Egå møllevej 213 og med en fast bane kom navnet Modelparken Danmark, og de sidste 11 sæsoner har de kunne glæde deres gæster med nye tiltag hvert år. Deres 12 sæson, byder de på et nyt signalanlæg som der skal sikre gæsterne den bedste mulige oplevelse som muligt og der vil også være nye modeller at finde i parken.


Sæsonen er desværre ovre for i år, men Modelparken Danmark glæder sig til igen, at kunne byde deres gæster velkommen til foråret 2024. Og kan man ikke vente så afholdes der julekørsel den 9-10 december, hvor man kan støtte foreningen og deres frivillige medlemmer ved blandt andet at købe et juletræ hos dem.
96 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page