top of page
Modelparken Danmark åbning 2022-011.jpg

Bliv Medlem

Sæt dig bag kontrollen på de små tog.
Gør børn og barnlige sjæles dag fantastisk.
- Men hvordan? Det kan du læse mere om her

Alt i parken er bygget og bliver vedligeholdt af frivillige medlemmer. Vi får rigtig mange rosende ord fra jer, om vores arbejde og det er vi meget taknemmelige over. Her til vinter skal vi i gang med den næste etape i modelparken, så vi kan give jer en endnu bedre og større oplevelse i parken. men vi mangler frivillige medlemmer. Som frivilligt medlem i parken har du mulighed for at sætte dit aftryk og gøre parken til den oplevelse som vi alle drømmer om.

Uden dig kommer vi ikke videre. Kræver det noget? Nej. Vi er frivillige med meget forskellige baggrunde. Og der er plads til alle og vores forskelligheder. Du behøver ikke at være faglært eller brænde for jernbanen, for os er det lysten der skal være din drivkraft. Som medlem i parken får man et fantastisk fællesskab, adgang til alle vores værksteder og der tilhørende værktøj og maskiner, vi skaffer de materialer der skal bruge i parken. Vi afholder også helt særlig arrangementer for vores medlemmer.

Vil du gerne passe parken og planterne, er du født med grønne fingere? vil du gerne bygge på den nye etape? vil du gerne køre med et damplokomotiv? Vi mangler hænder alle steder! Vi mangler til byggeholdet, haveholdet, Toggruppen og kiosken, ja, man kan faktisk komme til at lave lige det man har lyst til. På vores køredage har vi gæster på besøg og vi passer parken, vi har frivillige i vores kiosk og billetsalg, vi har rundvisninger og lokomotivførere på togene.

Som frivilligt medlem skal man engang om året betale kontingent på koster 150 Kr. så vi kan fortsætte med at være en forening.

Vi er afhængige af vores gæster og medlemmer for at kunne blive ved med at videre udbygge banen og være modelparken for alle og vi håber at I vil hjælp os, på den bedste måde I kan. Ønsker du at blive medlem og gøre en forskel, så benyt vores kontaktformular på vores hjemmeside under bliv medlem eller skriv til os på Facebook
 

Lyder det som noget for dig. Så tag en snak med os i parken eller udfyld en kontaktformular.

Vi glæder os til at se dig på holdet.

MOBILPAY -387001                                                       
BANKOVERFØRSEL - SPAREKASSEN KRONJYLLAND - Regnr.: 6192 / Kontonr.: 0008692726

HUSK NAVN! 

Bliv Medlem

Mdlems Type
Ved kryds ved Aktivt medlem, vælg interesse
Er kontingent betalt?
bottom of page