top of page
  • Forfatters billedeModelparken Danmark

Halloween i modelparken 2022

Efteråret har indfundet sig, og for tredje år i træk, inviterer Modelparken på en anderledes oplevelse for alle aldre. Kom med på en (u-)hyggelig togtur når vi afholder Halloween torsdag, fredag og lørdag i efterårsferien fra kl. 17-20, der er entré pris med turbånd til 60 kr. pr. person.

Få en oplevelse med vores tog der køre igennem en flot udsmykket park med Pruttende skeletter, glubske varulve, talende græskar og meget mere. En oplevelse der er lige tilpas uhyggelig hygge for alle.


Parkens frivillige pynter op og stiller frem, og som en ekstra hjælp, har vi i år fået hjælp fra en scenetekniker, der skal lave røg, lys og lydeffekter til at give den helt rigtige stemning.

Det er en helt speciel oplevelse at køre igennem parken, efter mørket har taget sit indtog. Og man kan mærke rykkene i vognene imens at damplokomotiverne puffer af sted, og ulvene hyler i baggrunden.


Modelparken i Egå har Halloween åbent torsdag, fredag og lørdag i efterårsferien, og togene køre hver dag fra klokken 17-20, der er entré pris med turbånd til 60 kr. pr. person.


Parken frivillige glæder os til at se jer til uhyggelig hygge i Modelparken Danmark1.008 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page